Stimme aus der Gemeinde

podcast-g1bfeefaac_1920 (Foto: Tumisu, Pixabay)
"Unsere Kirche ist für mich..."

Unter diesem Titel sammeln wir Stimmen aus unserer Kirchgemeinde. Lesen Sie unten die Stimme von Vivien, Mini-Leiterin in unserem Sommerlager.

Gerne hören wir auch Ihre Stimme! Senden Sie uns Ihre Gedanken doch per Mail oder Post zu!
Suzie Fuchs,
"Sit ich chli bin, isch d’Chile irgendwie, wie es Dihei. Jedesmal wenn ich ah dere Chile verbii fahr oder sie sus gseh, chömed mir extrem viel Erinnerige. Zum Biispiel wie ich früehner immer bi de Wiehnachtsuffüehrig debii gsi bin, woni immer am Mittwuchnamitag in Chindertreff gange bin und det mini schönschte Namitäg verbracht han und womer amigs de Rückblick vom SoLa hend. Und wemmer scho bim SoLa sind: es isch mir so extrem as Herz gwachse, genau so wied Chile und das liit vorallem a de Mensche, wo debii sind. Jedes Jahr isch es en mega mega cooli Wuche und das schaffemer will mer ein grossi Gmeinschaft sind, mit vielne mega tolle Lüüt. Ich hoffe, dass no gaaaanz viel anderi Lüüt erlebet, was mir hend döfe erlebe."

Vivien

Suzie-Pass (Foto: Suzie Badenhorst)
Verantwortlich: Suzie Fuchs
Bereitgestellt: 01.08.2022